Muvmentics

Grup d'Expressió Corporal Club Inef Lleida

Què fem

Penjats

Aquesta és la peca en la que Muvmentics està treballant i que serà presentada el 24 de novembre a les 21h. al Teatre Escorxador de Lleida en motiu de la Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa. 

Umbrella’s Tour

De territori en territori

Somhisò

Primera peça creada unicament per als integrants del gup. Ells han triat i rememenat, coreografiat, dirigit i representat una peça feta per a la trobada de grups universitaris d’expressió corporal, feta aquest any a Madrid.

Moments Muvmentics es la segona creació del grup, a partir de la qual es vol donar a conèixer tal i com és. Amb les característiques dels seus components i l’experiència viscuda després d’un any de la seva formació.

Què és Moments Muvmentics? Expressió corporal, dansa, mim, improvisació, humor, amor… utilització de tots i cadascún dels seus recursos per expressar el què són i per a què són. Una nova paraula per un nou esperit de moviment.

*MUVMENTICS art cat n pl

1 Moment del dia on el moviment pren vida per ser compartit.

2 Espai per compartir, donar i rebre.

3 Diversió, evasió, forma d’expressió i alliberació, via d’escapament.

4 Moviment amb sentit propi.

5 Màxima expressió de imaginació i creativitat.

Movent la gent s’entèn

…Què vol dir?…què significa això?… Aquestes són preguntes freqüents que ens fem quan ens trobem davant d’una obra d’art.

Movent la gent s’entén, és una peça de dansa i expressió corporal construïda a partir del que l’obra de Jordi Colomer ha suggerit als intèrprets.

La línia de creació de l’artista (còpia, repetició cíclica, absurditat…) i algunes de les seves obres han estat la font d’inspiració.

L’actuació consta de dos parts. Una primera on el desordre i el caos tenen lloc dins d’una coreografia basada en la linealitat i la repetició. I una segona que a la vegada es subdivideix en tres esquetxos que passen al mateix moment però en espais diferents. Esquetxos inspirats cadascú d’ells en les 3 obres de l’artista: Anarchitekton, Papamobil i En la Pampa.

L’obra de Jordi Colomer amb caràcter de crítica social, ha inspirat la investigació i creació d’un moviment que ha donat lloc a una peça que no vol representar però si gaudir de l’art. Fent-se un lloc així, el moviment dins l’art contemporani.


Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: